Finalizarea proiectului „Inovație în învățare pentru școlile gimnaziale Tănăsoaia, Boghești și Ploscuțeni”

  • Scris de:admin
  • 6:45 pm

Ne face plăcere să vă anunțăm că proiectul „Inovație în învățare pentru școlile gimnaziale Tănăsoaia, Boghești și Ploscuțeni” a ajuns la final. Mulțumită celor peste 25 de cadre didactice de la școlile gimnaziale din comunitățile respective am dezvoltat un program de training și mentorat fain, cu oameni frumoși și deschiși.

Ne-am bucurat să schimbăm idei și experiențe între noi, să vorbim despre ce merge și ce putem schimba ca să meargă atunci când scârțâie, să ne gândim la ce putem face noi mai mult sau mai bine pentru ca elevii să vină la școală cu zâmbetul pe buze și să se implice la ore.

Despre cum a fost, mai pe larg puteți vedea în filmulețul nostru de pe pagina de facebook.

Inovație în învățare pentru școlile gimnaziale Tănăsoaia, Boghești și Ploscuțeni

Ne apropiem de final de an și de finalul unui proiect cu poveste frumoasă dedicat elevilor din trei școli din Vrancea – Tănăsoaia, Ploscuțeni și Boghești – și profesorilor acestora. Ne-am bucurat să avem alături 25 de profesori pentru care învățarea este o călătorie continuă, cu suișuri și coborâșuri, cu ieșiri din zona de confort și frustrare, dar și cu bucuria depășirii dificultăților și descoperirii de noi soluții. Mulțumim pentru această experiență și sperăm în reîntâlniri cel puțin la fel de bogate.Vacanță frumoasă, sărbători liniștite și an nou cu spor!#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania

Publicată de Asociația pentru Participare Civică pe Marţi, 24 decembrie 2019

Mulțumim încă o dată cadrelor didactice participante pentru implicare și, bineînțeles, sponsorului Kaufland România!

Publicat in: Uncategorized